ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ WWW.PRIMOWEAR.GR

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ WWW.PRIMOWEAR.GR. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ:

Η ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ:

ΦΥΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΤΑΙΡΙΑΣ: ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΤΡΙΑΔΙΟΥ ΘΕΡΜΗΣ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΦΥΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΓΡΑΜΜΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: +30 2310 463 854

EMAIL: INFO@PRIMOWEAR.GR

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

H WWW.PRIMOWEAR.GR ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ NICOLASFRATELLI.COM (ΣΤΟ ΕΞΗΣ: Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ) ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΗ

Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΕΙΣ. Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΚΑΘΕ ΖΗΜΙΑ ΤΗΣ " WWW.PRIMOWEAR.GR " Η ΘΥΓΑΤΡΙΚΩΝ ΤΗΣ Η ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ ΑΠΟ ΜΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΑΤΟΜΑ.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Η " WWW.PRIMOWEAR.GR ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ Η ΕΜΜΕΣΗ, ΘΕΤΙΚΗ Η ΑΠΟΘΕΤΙΚΗ ΖΗΜΙΑ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΥΧΟΝ ΣΦΑΛΜΑΤΑ, ΔΙΑΚΟΠΕΣ, ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΑ Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ Η ΣΤΗ ΔΙΑΒΙΒΑΣΗ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ, ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ Ν.2472/97, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΓΩΓΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ. ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΔΙΑΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΤΡΙΤΟΥΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ " WWW.PRIMOWEAR.GR " ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΔΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΤΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ " NICOLASFRATELLI.COM" ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΓΩΓΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΒΙΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ " WWW.PRIMOWEAR.GR " ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ (ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΑΡ. 12 Ν. 2472/97) ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΟΠΟΤΕΔΗΠΟΤΕ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΦΟΡΟΥΝ (ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗΣ ΑΡ. 13 Ν. 2472/97).

ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ, ΔΙΟΡΘΩΣΗΣ, ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΩΝ ΟΠΟΤΕΔΗΠΟΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ. ΕΞΑΛΛΟΥ, Η ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΚΛΗΘΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΙΤΗΜΑ ΣΑΣ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΗΣ NICOLASFRATELLI.COM. Η WWW.PRIMOWEAR.GR ΕΧΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΟΜΙΜΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΣΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΗΣ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ, Η WWW.PRIMOWEAR.GR ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ, ΩΣΤΟΣΟ Η WWW.PRIMOWEAR.GR ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΣΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ Η ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ Η ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΕΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ, ΕΦΟΣΟΝ ΑΥΤΟ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΝΟΜΟΥ.

ΕΣΕΙΣ ΕΓΓΥΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ, ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑ, ΣΥΝΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΕΙΤΕ ΣΤΗΝ WWW.PRIMOWEAR.GR.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ SSL (SECURE SOCKETS LAYER). TO SSL ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΤΕΡΜΑΤΙΚΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ. Η ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΙΣΧΥΡΗ ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΑΠΑΡΑΒΙΑΣΤΗ.

COOKIES

ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ WWW.PRIMOWEAR.GR ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ COOKIES ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Η " WWW.PRIMOWEAR.GR " ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΡΘΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΕΚΤΟΣ ΡΗΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ.

ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ, ΛΟΓΟΤΥΠΑ, ΣΧΕΔΙΑ, ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ - ΕΙΤΕ ΦΕΡΟΥΝ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ WWW.PRIMOWEAR.GR - ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΗΣ WWW.PRIMOWEAR.GR, ΩΣ ΜΟΝΗΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ, ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΩΣ.

Ο ΧΡΗΣΤΗΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΟΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΘΑ ΠΡΟΒΕΙ Η ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΑΞΗ Η ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΛΑΨΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ WWW.PRIMOWEAR.GR ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΑ ΥΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΟΝΤΑ ΟΡΟ.

ΑΝΩΤΕΡΑ ΒΙΑ

Η WWW.PRIMOWEAR.GR ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ) ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ ΣΕ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ WWW.PRIMOWEAR.GR Η ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΑ ΒΙΑ. ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ Η WWW.PRIMOWEAR.GR ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ. ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΟΥΧΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΩΣ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΒΙΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΓΙΕΣ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, ΠΟΛΕΜΟΣ, ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ, ΔΙΑΚΥΜΑΝΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΙΣΟΤΙΜΙΩΝ, ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ Η ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ.

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ

ΦΥΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΤΗΛ: 2310 463 854

WWW.PRIMOWEAR.GR